top of page

WHAT RESULTS WE OBTAINED

Successes derived from

rigor and traceability

continuously innovated

Depending on the share of electricity and natural gas costs, our results propagate differently across companies.

Beyond the actual contracted price, we focus on all other parameters, limiting risks and financial pressures, providing predictability and stability and implementing customer-friendly ways of working.

So, we aim for a contribution with far-reaching implications in your business.

images.jpg

<<Nebunia>> înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat.

ALBERT EINSTEIN

O PARTE DIN REZULTATELE NOASTRE

Chiar și rezultatele cuantificabile depind de capacitatea de imortalizare corectă a reperelor de comparație

TESTIMONIALE

Într-un final, serviciile de consultanță în achiziția energiei sunt disponibile și în România, acestea devenind obișnuite în Europa încă de acum mulți ani. partenerg furnizează informații complete din piața românească de energie, care ne ajută să fim informați și să luăm decizii. Instrumentele de analiză sprijină procesul de decizie și momentul achiziției. Messer apreciază abordarea individuală a clientului și promptitudinea în a sprijini. Vă recomandăm cu adevărat să utilizați expertiza partenerg.

Director General, MESSER

Cunoștințele și experiența consultantului partenerg ne-au ajutat să obținem condiții foarte avantajoase de achiziție a energiei și nu doar din punctul de vedere al prețului, ci și din perspectiva gradului de securizare a contractului. Profesionalismul, seriozitatea și promptitudinea caracterizează serviciile de consultanță primite.

Director General, 595 SOLUTIONS

Grupul Vrancart este primul client al partenerg, deci încrederea investită inițial atrage după sine așteptări foarte ridicate. Până în prezent, targeturile au fost atinse. Întotdeauna la finalul perioadei contractate, analiza rezultatelor a indicat o decizie de contractare foarte bună, deși uneori pe parcurs aceasta nu părea cea mai inspirată, datorită fluctuațiilor și a comportamentelor din piață. În acest moment, întregul nostru grup lucrează cu partenerg și recomandăm fără nicio îndoială serviciile consultantului tuturor companiilor.

Director Operațional, VRANCART

Parteneriatul semnat cu partnerg-i în vara anului 2021, într-un moment de nesiguranță a pieței de energie, ne-a dat încredere ca putem depăși orice criză, având alături un partener de încredere, cu o vastă expertiză pe piața de specialitate și dornic să ofere partenerilor săi cele mai bune soluții. Dovadă stau proiectele realizate și rezultatele excelente obținute împreună.

Director Achiziții, EXPUR

bottom of page